CSALÁDI FOTÓZÁS
A család a legszorosabb emberi kötelékek színtere. Családtagjainkkal éljük át, és velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait is. A családi fotózás során ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget örökítjük meg a képeken.
RENDEZVÉNYFOTÓZÁS
A legfontosabb számomra, hogy reprezentatív képeket készítsek rendezvényedről, melyek tökéletesen ábrázolják az esemény pillanatait. Akár családi rendezvény, sport esemény, céges rendezvény, megnyitók és átadó ünnepségek, konferenciák, csapatépítő és egyéb vállalati tréningek, céges ünnepségek.
ESKÜVŐI FOTÓZÁS
Képeim egy házasság megszületésének valódi emlékei. Partnered leszek abban, hogy kivételes, stílusos, egyedi fotókkal emlékezhess vissza erre a napra, ha számodra nem a mennyiség, hanem a minőség és a tartalom a fontosabb.
KREATÍV FOTÓZÁS
A kreatív fotók lehetőséget adnak, hogy a fotós megmutathassa az ügyfélnek tehetségét és szépérzékét. A téma kiválasztása, a megfelelő technikai feltételek megteremtése, a pillanat megragadása együttesen határozzák meg a képet.
© 2017 | DRABIKFOTO.HU. AZ OLDALON TALÁLHATÓ KÉPEK SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK. KIZÁRÓLAGOS TULAJDONOS DRABIK ZSOLT. WEBDESIGN: THOMAS DESIGN